ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ LiveProject

 

 

Ανάπτυξη Λογισμικού : Λευτέρης Ηλιόπουλος
Τρέχουσα Έκδοση
: 3.0.2
Περιβάλλον Χρήστη : Ελληνικά - Αγγλικά
Απαιτήσεις Συστήματος : Windows XP/Vista/7/8/10
 

Με το LiveProject έχετε την δυνατότητα να οργανώνετε όλα τα έργα σας, εύκολα και γρήγορα, παρακολουθώντας ζωντανά την πρόοδό τους.

Χαρακτηριστικά

Απλή εγκατάσταση : σε λίγα λεπτά, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα.

Εύκολο στη χρήση : πλαίσια μηνυμάτων (message boxes) και tooltips, καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος.

Γραφικό περιβάλλον : τα έργα απεικονίζονται ως χρωματισμένα ορθογώνια πάνω σε ημερολόγιο, με πλάτος ανάλογο της χρονικής διάρκειάς τους, ενώ tooltips δίνουν άμεση πληροφόρηση στον χρήστη.

Δέκα επίπεδα μεγέθυνσης : το ημερολόγιο στο οποίο απεικονίζονται τα έργα, μεγεθύνεται από μία εβδομάδα εώς τρία χρόνια.
Δυναμική ενημέρωση : η πρόοδος του κάθε έργου εμφανίζεται ως κόκκινη γραμμή, εσωτερικά, στο αντίστοιχο ορθογώνιο και ενημερώνεται δυναμικά από την ημερομηνία του υπολογιστή, ανεξάρτητα από την ημερομηνία αποθήκευσης του αρχείου έργων.
Ασφάλεια με κωδικό : ο χρήστης εισάγει κωδικό κατά την είσοδό του στο πρόγραμμα, τον οποίο μπορεί να αλλάζει όσο συχνά θέλει.
Διαχείριση πολλαπλών αρχείων : το περιβάλλον εργασίας επιτρέπει την ταυτόχρονη εμφάνιση πολλών αρχείων έργων καθώς και μεταφορά στοιχείων μεταξύ αυτών.
Μικρό μέγεθος αρχείων : με τη χρήση κλειδιών, τα αρχεία έργων διατηρούνται μικρά σε μέγεθος. Έτσι ο χρήστης μπορεί να τα στείλει εύκολα με email ή να τα ανοίξει γρήγορα όταν εργάζεται εξ' αποστάσεως.
Άμεση αλλαγή γλώσσας : ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αλλάξει αμέσως την γλώσσα του περιβάλλοντος εργασίας. Οι διαθέσιμες γλώσσες είναι ελληνικά και αγγλικά.

Ορόσημα : ο χρήστης μπορεί να εισάγει ορόσημα τα οποία εμφανίζονται επάνω στο αντίστοιχο έργο στην αντίστοιχη ημερομηνία, με τον τίτλο και το χρώμα που έχει επιλέξει.

Εξαγωγή αρχείου σε εικόνα : ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει το αρχείο έργων ως εικόνα jpg ή png.

Ακύρωση/Επανάληψη ενεργειών : οι πέντε τελευταίες ενέργειες του χρήστη είναι πλήρως αντιστρέψιμες για άμεση διόρθωση λαθών.
Menu 'Παράθυρο' : στο menu αυτό εμφανίζονται όλα τα ανοιχτά αρχεία έργων. Έτσι ο χρήστης μπορεί να εναλλάσει εύκολα το ενεργό αρχείο ή να επεξεργάζεται όλα τα ανοιχτά αρχεία στην ίδια οθόνη.